Valborg

Idag är det sista april och dagen började bra! Syster kom och plingade på här imorse, så vi åt frukost och myste i soffan, sen åkte vi ut till hoo till malin en sväng, grabbarna skulle skjuta lite duvor i ladan där.

Nu inväntar jag mammsen, ska åka upp till hofors och inhandla lite cider :) Blir en lugn kväll i parken här bredvid, grilla, lyssna på bra musik, lite alkoholförtäring i goda vänners lag! En perfekt valborg!

Ska jobba en sväng idag också, 16-20! så himla skönt att trivas så bra på jobbet, det går så himla mycket lättare då!  I love the feeling ;) 


Beautiful day

Idag har vi fått försmak på sommaren, underbart! Caroline och jag åkte runt till några fina ställen och kollade, sen blev det hem och grillade på våran balkong, så himla skönt med kvällssol och allt. Nu på kvälsskvisten blev det yttligare en tur med bilen med grabbarna, fick se två älg kalvar och en älg ko. Dom är så mycket större på nära håll en vad man tror, riktigt häftigt att se!

Nog om det, nu ska jag mysa ner mig med hjärtat =) Jobb 16-20 imorgon! Sen får vi se vad valborgsmässoafton har att erbjuda ;) 
(Bilder från dagens trip)
    

    

    


OUTSIDE

Ja vilken härlig dag det har varit =) Vaknade imorse av att solen sken in mellan persiennerna, en riktigt bra början på dagen! Gårdagen blev riktigt mysig, en massa gotta och tildis fick bestämma film, lilla jönsson ligan fick det bli ;D Har spenderat dagen ute hos mamma och pappa, vårstädat en massa så nu jäklar äre det fint på altanen ialfl :) Nu inväntar jag min fina vän caroline, lite kvalitetstid såhär på söndags e.m/kvällen!


Sitter för övrigt hos mamma och pappa nu och kollar massa gamla bilder, shit vad man kan sakna vissa stunder! Hittade en supergammal bild på mig och min fina gävle vän martina =) 2005 är den tagen!


                                ❤

Slänger upp några bilder från förr på mig och fina vänner


                              ❤

                               ❤


LÖRDAG

yes, lördag idag och har som sagt jobbat 16-20 idag, en liten kortis men alltid lika trevligt =) Efter jobbet hämtade jag upp robert och syster sen åkte vi till storvik och handla lite gotta! Lördagsmys med mina favoriter ❤

Får se vad morgondagen har att erbjuda, pigg och alert kommer man att vara ialfl! så skönt, men hoppas alla party freaks där ute får en kul kväll :)


(ska iväg nån dag till ellen och göra folie slingor, ska bli riktigt ljus igen till sommaren!)

Tonight

Ja som sagt var vi till gästrike-hammarby och kollade på tif´s första match vilket blev förlust, 0-3! men inte var grabbarna bitter för det, drog till gästis och drack lite öl medans en annan var nykter, ska jobba eftermiddag imorgon och kan även bli utringd så bäst att vara nykter och pigg utifall man blir väckt imorgon =)

Just nu myser jag och melker då robban hängde med grabbarna på lite fest, i min ensamhet började jag tok sakna min älskade lillasyster, längesen hon sov hos oss nu! brukar bli nästan 1 gång i veckan förut men nu när man jobbar så blir det inte alls lika ofta..

Min helg blir ialfl jäkligt lugn! Nej, nu ska jag sova så man är utvilad inför ett jobbpass imorgon! Ska bli kul att träffa alla imorgon, har ju varit sjuk så har inte varit där på över 1 vecka..

Visar två stycken bilder på syster när jag klippte henne för ca. 2 veckor sedan, blev en liten version av page!

   ❤ 

27 April

Blir ett snabbt inlägg, jag och melker är hos putte och har fått frulle, sen ska vi ut och busa! Senare ikväll åker jag och robban till hammarby och kollar in TIF´s första match, alltså seriepremiär ikväll!
Här är en bild på melker som jag nyss tog, min sötis!



THURSDAY

Gokväll!

Idag har vädret inte varit det bästa så blev en inne dag för min del bestående av städning, målning, tvättning och en klippning hann jag med också, var putte som behövde snaggas av! När robban kom hem så käkade vi sen drog vi upp till gästis där vi satt några stycken och tittade på hockeyn sverige-tjeckien dom förlorade dock med 3-5 men järnkrok fick in första svenska målet så det var ju lite kul :)

Slänger upp en bild på min nymålade sekretär samt en stol som fick bli svart istl för vitt =) Blev riktigt bra!



Får bli en bild på melker också, gobiten!



Nej, nu måste jag försöka sova, har blivit alldelens för sena kvällar denna vecka! Godnatt!

25 April

God kväll!
Kvällen börjar lida mot sitt slut, varit en sväng till sandviken med bästa vän idag, sen blev det en sväng upp till hofors till kusinerna och mina söta kusin barn! Målat har jag också gjort, sekretären som fått sig en sväng igen och denna gången blev det svart ;) riktigt snyggt!

Har hämtat ut mitt paket på posten med vår nya matta, blev jätte bra till våran svarta soffa!

    

Avslutar kvällen med en bild på Tiffany och William ❤


                             ❤    ❤    ❤


Midnatt

Ja klockan bara rusade iväg, snart 23.30 och jag måste verkligen försöka sova!
Den här dagen har varit super bra på alla sätt och vis, fick veta att jag fick sommarjobba på spelmannen i sommar, så himla glad då det var många som sökte, men jag jobbar ju redan som vikarie där så vi fick lite prio 1 eftersom man redan är inlärd =) sen ringde även ett annat jobb och erbjöd mig jobb då jag tackade nej med tanke på att jag jobbar inom bemanningen redan!

Varit upp till hofors och fikat hos caroline, massa gott att välja på, trevligt var det :) Sen blev det en sväng hos min fina kusin maria och hennes lilla william =) klippte maria och försökte fixa min bloggdesign vilket inte var lätt, fatta ingenting :s aja får duga men den här vanliga jag har nu så länge!

nej nu ska jag mysa lite med robban som precis somnat här bredvid! får se vad morgondagen har att erbjuda!  Godnatt på er =)



24 April

Idag är det ingen vanlig tisdag, det är min bästa vän Carolines födelsedag, 21år =) Grattis igen gumman!
Blev inge jobb idag så åker nog upp till hofors en sväng och fikar med födelsedagsbarnet  ❤

Vaknade 05.50 idag och var hur pigg som helst, låg och väntade på att telefonen kunde ringa om jobb men det gjorde den inte, typiskt.. jag som inte vill något annat än att jobba! trökigt att bara vara hemma. Ska försöka plocka lite i lägenheten, massa onödigt tjaffs som bara ligger och skräpar ska bort!

Inväntar ett sms om att mitt paket från jotex ska komma, beställde 4 april så det borde vara här snart! Har nämligen beställt en ny matta till vardagsrummet! Kommer bli så snyggt! visar bild när den kommit! Ska även köpa nytt vardagsrumsbord, vill göra lite förändringar känner jag! 


                                     
             ( Jag och Caroline- många år sedan och fortfarande världens lyckligaste som har en sån fin vän❤

Updt 13.00
Fick nyss en förfrågan från jobbet om jag ville vara där i sommar, de var många som sökt så blev super glad! hihi känns underbart! wihoo


måndag kväll

Mitt tidigare inlägg vill inte samarbeta med mig, det står att det är publicerat men när jag går in på bloggen så syns det inte? helt wierd!!

Var och storhandlade så nu jäklar finns det mat så vi klarar oss ett tag framöver! Blev tacos idag, så himla gott ;) Nu myser vi i soffan, jag robban och våran melker! Så himla glad att vi verkligen har fått världens finaste snällaste hund <3

Är tillgänglig för jobb hela veckan så får se om jag får rycka in något nån dag, ska ialfl jobba i helgen =) Nej, nu ska vi slå på en film och fortsätta måndagsmyset i soffan! God kväll på er!


23 April

Ja då gör jag ett försök med bloggandet igen då mina inlägg på fb börjar bli way to loong! Behöver skriva av mig känner jag!

Mycket har hänt sen jag bloggade sist, vet inte riktigt vart jag ska börja men jag har ialfl tagit studenten (snart ett år sedan) , fyllt 20 år, fått världens sötaste kusin barn William, förlovat  mig, fått jobb och mycket mer... 2011 var ett  bra år men 2012 har inte börjat så dumt det heller, Brynäs har tagit SM GULD ;) vilket firades i helgen!

Min helg har varit helt underbar på alla sätt och vis, har legat sjuk hela förra veckan så i helgen hade man mycket energi! I lördags på dagen åkte jag och grabbarna till borlänges badhus och hade skit roligt, så himla kul att få leka av sig ibland.. hahah! Senare på kvällen drog vi till Sandviken för lite käk och alkoholförtäring på mulligans :) Efter det så lämnade jag dom i sandviken och drog in till min fina vän martina i Gävle för att fira brynäs SM GULD ;) Slicken levererade och jag hade en grym kväll!

Igår vaknade jag upp hos myran och vi drog och köpte MAX (bästa bakismaten) sen blev det hem och mys framför tvn med mina fina killar melker och robert som hade städat hela lägenheten tills jag kom hem! Underbara du!

Nu slappar jag i soffan, ska ut på en promenad med melker sen så man vaknar till liv! Sjukt seg dag.. funderar också på vad man ska hitta på att laga för mat ikväll..

Aja, känner att jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men nu ger jag mig.


(sandra, widing och jag på slicken! Lyckliga tjejer!)

RSS 2.0